TrstGo Antivirus & Mobile Security

TrstGo Antivirus & Mobile Security 1.4.0

Optimale anti-virus, anti-diefstal en allround beveiliging voor Android

TrustGo AntiVirus & Mobile is een van de beste beveiligingsapps voor Android. Het heeft een krachtige motor, verbruikt weinig energie en gestolen smartphones vind je terug op de kaart.

Lees de volledige beschrijving

Excellent
9

TrustGo AntiVirus & Mobile is een van de beste beveiligingsapps voor Android. Het heeft een krachtige motor, verbruikt weinig energie en gestolen smartphones vind je terug op de kaart.

Het beschermt je tegen virus en dieven

Behalve dat het de klassieke functies van antivirus software heeft, heeft TrustGo Antivirus & Mobile app ook nog de volgende functies waardoor je eigenlijk een heel programmapakket of suite hebt. We lopen ze eens langs:

Beveiligingscanner. Dit is een antivirus module. Hiermee check je of de apps op je smartphone virusvrij zijn. Scan je smartphone: handmatig of automatisch op gezette tijden. Daarnaast scant het ook automatisch recent geïnstalleerde downloads (APK bestanden).

Systeembeheerder. Deze functie monitort dataverkeer, levensduur van de accu en geheugen. Via Verbruik van mobiele data beheer je dataverkeer en zie je hoeveel geheugen apps in beslag nemen, weergegeven in een statistiek.

Accu laat zien vol hij nog is en geeft ook aan hoeveel energie elke app verbruikt. Best handig als je dat wilt weten. Vrij geheugen geeft aan hoeveel vrije RAM geheugen je nog op je Android smartphone of tablet hebt.

Privacy beveiliger. Deze functie vertelt je hoe het zit met toestemmingen per geïnstalleerde app.

Data Back-up. Dit is de back-up functie voor contactlijst, SMS-berichten en belrapporten. De log staat in de cloud, op de TrustGo server.

Veilig internet browsen. Je ontvang notificaties als je veiligheidsrisico loopt tijdens internetsessies. Deze functie werkt samen met de default browsers voor Android: Google Chrome [http://chrome.nl.softonic.com/android] en Dolphin Browser.

Apparaatbeveiliger. Smartphone zoek of gestolen? Met deze functie vind je hem weer terug. De vindplaats staat op de kaart. Op afstand vergrendel je het apparaat, activeer je het alarm of verwijder je data. De functie wordt vanaf een terminal geactiveerd, de opdracht zelf gaat via de webdienst [FindMyPhone http://www.trustgo.com/en/login?goto=/en/component/device/?task=mdm] van TrustGo.

App manager. Deze functie geeft inzicht in hoeveel en welke apps op je smartphone staan, hoe groot ze zijn (geheugen) en welke versie. De apps die je niet meer gebruikt de-installeer je. Ten slotte bekijk je via Hot Apps wat trending is en welke software je onlangs hebt gedownload.

Alles onder een knop

De interface van De TrustGo Antivirus & Mobile app is heel intuïtief; de functies staan logisch gegroepeerd op het hoofdscherm. De software is voor iedereen geschikt; het Instellingenmenu is een heel nuttig hulpmiddel om de app te personaliseren.

Super antivirus motor. Minimale aanslag op levensduur van accu.

De kwaliteit van de motor is uitstekend. Het spoort alle vormen van malware op en het voorkomt real time risico wanneer je aan het internetten bent.

Toen wij de app testten was de scansnelheid goed; zelfs sneller dan dat van concurrenten zoals avast! Mobile Security [http://avast-mobile-security.nl.softonic.com/android].

Tot slot verbruikt de app nauwelijks batterij en het heeft ook geen invloed op de snelheid van je apparaat.

Complete bescherming voor je smartphone

Ben je op zoek naar een eersteklas oplossing om je Android te beschermen, dan is TrustGo Antivirus & Mobile een heel goede keuze.

Het is super gebruiksvriendelijk, heeft een erg goeie motor, tal van beveiligingsfuncties, privacy settings, back-up mogelijkheden en een supergoeie remote interfacing voor het geval je je apparaat kwijt bent. De app is gratis en je hebt geen extra toestemming nodig om bepaalde functies te gebruiken.

TrstGo Antivirus & Mobile Security

Download

TrstGo Antivirus & Mobile Security 1.4.0

Beoordelingen about TrstGo Antivirus & Mobile Security